Staze i otirači – iznajmljivanje i održavanje

Naša usluga iznajmljivanja i održavanja staza i otirača je efikasno i isplativo rešenja. Glavne odlike naše usluge su čistoća, udobnost, bezbednost i dizajn enterijera – od ulaznih vrata do radnog mesta. Uz našu raznovrsnu uslugu iznajmljivanja i održavanja staza i otirača vaša kompanija će u svakom trenutku ostavljajati odličan utisak na klijete svojim besprekornim izgledom i čistoćom. Naš asortiman obuhvata standardne najlonske otirače, gumene ulazne otirače, ergonomske staze, dekorativne staze i staze dizajnirane prema stilskom rešenju u skladu sa korporativnim imidžom vaše kompanije.

Naša usluga je fleksibilna, možemo da isporučimo samo jedan otirač ili da opremimo ceo poslovni park. Širok asortiman usluga i proizvoda nudi rešenja za sve oblasti poslovanja i štedi vaše vreme i novac.

Upoznajte se sa našim uslugama i njihovim prednostima!

Measure icon

PROCENA VAŠIH POTREBA, DIZAJN I NABAVKA

Pažljivom procenom vaših potreba obezbeđujemo izbor odgovarajućih otirača i staza za vaše objekte. Ujedno ćemo vam pomoći da odaberete odgovarajuće boje i dizajn koji se najbolje uklapa sa vašim enterijerom. Naše usluge zasnivaju se na iznajmljivanju i održavanju tako da klijent nema potrebu da ulaže svoj kapital u kupovinu staza i otirača.

Laundry icon

PRANJE I ODRŽAVANJE

Naša industrijska praonica čisti otirače i staze efikasno i na ekološki prihvatljiv način. Staze održavamo pažljivo i na odgovarajući način, da bismo osigurali njihov dug vek trajanja i očekivani nivo kvaliteta od strane naših klijenata.

Deliver icon

ISPORUKA I PRIKUPLJANJE

Naša distribucija funkcioniše efikasno i brzo. Naše osoblje će se na licu mesta pobrinuti za pravilno postavljanje otirača i staza. Kada su otirač ili staza pri kraju svog veka trajanja, zamenimo ih novim.

Recycle icon

SKLADIŠTENJE I TRAJNO UKLANJANJE

Svi otirači i staze se čuvaju u našim servisnim centrima. Nakon pranja, staze se brzo vraćaju na korišćenje. Korišćene staze i otirače koji su i dalje potpuno funkcionalni koristimo, na primer, u industrijskim postrojenjima. Dotrajale staze povlačimo iz upotrebe i trajno uklanjamo na ekološki prihvatljiv način.

Prednosti naših usluga

Uz pomoć naših usluga iznajmljivanja i održavanja otirača i staza, vaše prostorije su stalno čiste i izgledaju reprezentativno.

Pravilno ukomponovane dimenzije otirača i staza i dobro isplanirane usluge najma i održavanja skraćuju vreme potrebno za čišćenje objekata. Korporativni identitet vaše firme jača kada objekti izgledaju uredno i čisto.

Naš asortiman usluga obuhvata i dizajn otirača i staza u skladu sa elementima dizajna enterijera vašeg objekta i prema vašim idejama i kreacijama. Uz našu pomoć, kreirajte jedinstveno rešenje ili odaberite neko od postojećih iz naše kolekcije gotovih otirača i staza širokog spektra boja.

Pri izradi specijalno dizajniranih otirača i staza, Lindstrom polazi od korporativnog identiteta vaše kompanije. Dobićete rešenja za otirače i staze u onim bojama, dezenima ili sa porukama prema vašim željama. Mi ćemo vam pomoći da odaberete odgovarajuće boje i dizajn. Rezultat će biti jedinstveno rešenje za otirače i staze koje u potpunosti odgovara vašoj kompaniji. Kvalitet Lindstrom proizvoda uspešno odoleva testu vremena i upotrebe.

U našoj ponudi možete pronaći i gotova rešenja u nekoliko različitih veličina kojima ćete upotpuniti enterijer vaše kompanije.

Obzirom da otirači i staze efikasno zaustavljanju prljavštinu i vlagu, one su značajan faktor bezbednosti. Ergonomske staze doprinose većoj udobnosti na radnom mestu pri stajaćim poslovima.

Zaustavljanje prljavštine i vlage počinje sa otiračem na ulaznim vratima koji zaustavlja čak i najtežu prljavštinu. Odgovarajuće staze postavljene na pravim mestima sprečavaju klizanje. Ergonomske staze su pogodne za sve vrste stajaćih tipova poslova, počev od zavarivanja pa do rada u kancelariji, jer smanjuju opterećenje pri stajanju i doprinose većoj udobnosti na radu.

Zašto kupujete kada možete da iznajmite?

Čisti i bezbedni podovi, uvek čiste staze i otirači, na pravom mestu

Fleksibilna i isplativa usluga koja štedi vaše vreme i novac

 Ostavite odličan utisak čistoćom i dizajnom vaših podova

Ovako funkcioniše naša usluga iznajmljivanja i održavanja staza i otirača

Za zaštitu vaših podova od prljavštine nudimo efikasnu i isplativu uslugu! Za atraktivan izgled vaših prostorija nudimo širok asortiman različitih oblika i dezena kao i mogućnost štampanja promotivnih poruka.

Ukratko – imamo rešenje za svaki prostor!

  • Staze i otirači će biti izabrani ili dizajnirani u skladu sa vašim zahtevima i prostorom
  • Naša usluga je fleksibilna, možemo da isporučimo samo jedan otirač ili da opremimo ceo poslovni park
  • Nije vam potreban dizajner enterijera, dizajn je uključen u cenu
  • Naš asortiman dezena ispunjava i najistančaniji ukus
  • Preporuka je da staze i otirače postaviti svuda, počevši od ulaznih vrata, kroz hodnike, sve do sobe za sastanke

Popunite i pošaljite obrazac i dobićete besplatan savet našeg stručnjaka!
Odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku!

call +381 63 333 165