U farmaceutskoj industriji radna odeća u proizvodnji igra značajnu ulogu u zaštiti proizvoda od kontaminacije. Naša Lindstrom radna odeća posebno je dizajnirana da zaštiti proizvode od kontaminacije i čestica osiguravajući da oni ostanu zaštićeni.

Obezbeđivanje efikasne i udobne zaštitne radne odeće u farmaceutskoj industriji

Kao firma ponosni smo što stvaramo najfiniji izbor radne odeće za farmaceutske kompanije i pružamo radnicima najefikasniju i najudobniju zaštitnu radnu odeću.

Naša radna odeća za farmaceutsku industriju je posebno dizajnirana sa našim klijentima kako bi se osiguralo da radna odeća i uniforme najbolje odgovaraju svojoj nameni.

Snabdevamo kompanije širokim asortimanom radne odeće za proizvodnju lekova kao i laboratorijskih mantila, tunika i bluza za druge poslove u farmaceutskoj industriji.

Uštedite vreme i novac!

Otkrijte kako možete da uštedite vreme i novac koristeći naše usluge iznajmljivanja i održavanja radnih odela i uniformi.

Ovde preuzmite vaš mini vodič

Dizajnirana da pruži kompletnu zaštitu i udobnost naša radna odeća za farmaceutsku industriju je napravljena od najfinijih materijala , u rasponu od anti-static do dust-free i cleanroom radnih uniformi. Naš talentovani tim stručnjaka za radnu odeću uvek je na raspolaganju da pomogne novim i postojećim klijentima u definisanju najboljih rešenja za radnu odeću za različite namene u vašoj kompanji.

Obezbeđivanje mikrobiološki čiste radne odeće

U potpunosti prepoznajemo važnost higijene i dizajnirali smo našu kolekciju farmaceutske radne odeće tako da za sobom ne ostavljaju nikakve čestice i lake su za održavanje.

Naši temeljni procesi pranja takođe osiguravaju da su svi patogeni i klice u potpunosti otklonjeni i da ćete uvek imati na raspolaganju mikrobiološki čistu radnu odeću.

Uz našu uslugu, uvek ćete imati dovoljno radne odeće na raspolaganju na pravom mestu i u pravo vreme.

Usluga iznajmljivanja radne odeće vama na raspolaganju

U Lindstromu, naša usluga iznajmljivanja radne odeće je jednostavno i isplativo rešenje za upravljanje radnom odećom. Upravljanje radnom odećom u farmaceutskoj industriji može biti veoma skupo s obzirom na veliki broj zaposlenih i stroge higijenske zahteve – proizvodnom osoblju potrebna je mikrobiološki čista radna odeća za svaku smenu, a ponekad i nekoliko puta dnevno.

Uz našu uslugu, uvek ćete imati dovoljno radne odeće na raspolaganju na pravom mestu i u pravo vreme. Takođe, naša usluga obuhvata sve, od same radne odeće do pranja i održavanja, popravke i zamene, isporuke i skladištenja, ormarića za radnu odeću i online usluge eLindstrom.

Usluga iznajmljivanja radne odeće je povoljnija od samostalnog upravljanja porudžbinama radne odeće i pranja veša. Ako želite da se uverite sami, kontaktirajte nas radi detaljne prezentacije ili čak besplatnog testnog perioda.

Kontaktirajte nas i zatražite ponudu za radna odela i uniforme još danas!

Iznajmljivanje i održavanje radnih odela i uniformi, uz širok asortiman proizvoda i fleksibilnu, isplativu uslugu, omogući će vašem osoblju da izgleda dobro, oseća se udobno i radi efikasnije. Poslodavcima, osim što štedi vreme i novac, nabavka radnih odela i uniformi od pouzdanog partnera, omogućava da se na miru fokusiraju isključivo na svoju osnovnu delatnost!

Popunite i pošaljite obrazac i dobićete besplatan savet našeg stručnjaka! Odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku!

call +381 63 333 165