Reprezentativna radna odela i uniforme – sve što je potrebno za ugostitelje

Naša usluga iznajmljivanja i održavanja radnih odela i uniformi za hotele, restorane i kafiće omogućava da vaše osoblje uvek ima na raspolaganju čista, reprezentativna i prepoznatljiva radna odela i uniforme. Osoblje u lepim i elgantnim radnim odelima i uniformama ostaviće upečatljiv utisak na vaše goste.

 Naša HoReCaPro kolekcija radnih odela i uniformi se sastoje od širokog asortimana različitih komada usklađene odeće koje je lako uklopiti što omogućava jedinstven izgled za vaše osoblje koje služi goste i priprema hranu.

Nudimo veliki izbor, počevši od strogih, a la carte, uniformi za prestižne hotele i restorane do odeće za opušteni bar i radnih odela za kafiće. Jakne, pantalone, kape i kecelje za kuhinjsko osoblje možete međusobno da uklopite i tako napravite kuvarsku uniformu prema vašim potrebama. Pomoći ćemo vam da odaberete prava radna odela i uniforme za svo osoblje u vašem ugostiteljskom objektu.

Lindstrom radna odela

Uštedite koristeći našu
sveobuhvatnu uslugu za radna odela

Lindstrom radna odela

Ostavite upečatljiv utisak na goste i unapredite vizuelni identitet

Lindstrom radna odela

Korišćenjem naših usluga učinićete vaše osoblje srećnim i bez brige oko radnih odela

Prednosti iznajmljivanja radnih odela i uniformi namenjenih HoReCa sektoru

eLindström je onlajn servis koji pruža detaljan uvid u trenutno stanje svih artikala i usluga obuhvaćenih ugovorom. Pristupite 24/7 preko mobilnog telefona, tableta ili računara informacijama o održavanju vaših radnih odela ili pošaljite dodatne narudžbine.

Nema više problema sa inventarom, izgubljenim radnim odelima ili isporukama perionici – eLindström precizno prikazuje koliko komada odeće imate u upotrebi, koliko je na pranju i kada stiže isporuka čistih radnih odela.

Uvek dostupni izveštaji olakšavaju planiranje i optimizaciju korišćenja radnih odela i uniformi. Ako poslujete na više lokacija, možete da ih pratite istovremeno.

Svi odevni predmeti imaju mogućnost obeležavanja RFID oznakama što čini proces korišćenja i pranja radnih odela transparentnim i omogućava da automatski pratite usklađenosti sa higijenskim propisima uz pomoć naših detaljnih izveštaja.

Naš servis iznajmljivanja i održavanja radnih odela i uniformi je pogodan za kompanije svih veličina, bilo da su velike ili male, imamo rešenje za svaku od njih!

Naša usluga objedinjuje sve što vam je potrebno za upravljanje radnim odelima i tako štedi vreme i novac, bez potrebe da brinete o narudžbinama, skladištenju i održavanju. Naša radna odela za hotele i restorane uključuje odeću, nedeljno pranje i održavanje, dostavu, skladištenje, uslugu ormarića i eLindstrom internet uslugu.

Plaćate za uslugu samo prema broju osoblja za koje su vam potrebna radna odela i u zavisnosti koliko kompleta odeće im je potrebno, bez obzira da li imate 2 ili 2000 zaposlenih. Naša usluga je savršen način da ostavite pozitivan utisak na klijente i učinite svoje osoblje srećnim u čistim i elegantnim radnim odelima.

Prebacite se na našu fleksibilnu uslugu iznajmljivanja i održavanja i dozvolite nam da brinemo o vašim radnim odelima tako da se vaše osoblje može fokusirati samo na brigu o klijentima!

Sa našom uslugom iznajmljivanja i održavanja radnih odela i uniformi za hotele i restorane možete biti sigurni da će vaše osoblje imati uvek na raspolaganju dovoljno čistih i reprezentativnih radnih odela. Radna odela će biti isporučena direktno u ormariće za radnu odeću svakog zaposlenog ili na neko drugo unapred određeno mesto u isto vreme kada prikupljamo radna odela za pranje.

Naša usluga je  prilagođena sezonskim promenama radnih odela što je čest slučaj u HoReCa sektoru. Skladištimo radna odela van sezone i brzo reagujemo na nove narudžbine, tako da novo zaposleno osoblje dobija odgovarajuću odeću od samog početka radnog odnosa.

Opremite osoblje radnim odelima i uniformama profesionalnog kvaliteta koje olakšavaju posao. Obezbedite im da svaki radni dan započnu bez brige da li će imati čista radna odela – naša usluga osigurava da uvek imaju dovoljno čiste, spremne i reprezentativne radne odeće u svojim ličnim ormarićima.

Radna odela izrađena u istom stilu pozitivno utiču na profesionalni identitet i osećaj zajedništva kod vašeg osoblja. Učinite osoblje srećnim sa našom uslugom koja im omogućava da se fokusiraju samo na svoj posao.

Čista i lepa radna odela i uniforme pozitivno utiču na to kako vas klijenti doživljavaju, ujedno i na vizuelni identitet kompanije. Naša radna odela vas ističu u odnosu na konkurenciju u HoReCa sektoru, tako da je isplativo investirati u unikatna i dobro skrojena radna odela i uniforme koja na prvi pogled dovoljno govore za sebe.

Iznajmljivanje i održavanje radnih odela i uniformi je održivo rešenje za vašu kompaniju. U poređenju sa kupovinom radnih odela i njihovim pranjem u kućnim uslovima, naša usluga osim što štedi novac i vreme je ujedno i ekološko rešenje. Isprobajte naš kalkulator uštede da bi odmah videli koliko štedite koristeći naše usluge!

Sva naša radna odela pažljivo se održavaju i popravljaju u skladu sa standardima vaše kompanije kako bi se produžio njihov životni ciklus i smanjila količina tekstilnog otpada. Kada se naša radna odeća povuče iz upotrebe, mi joj dajemo novi život kroz nove proizvode ili je odgovorno trajno odlažemo.

Uštedite vreme i novac

Naša usluga iznajmljivanja i održavanja radnih odela ne opterećuje budžet – nema skrivenih troškova!


Ukupni troškovi su niži nego kada samostalno upravljate pranjem i logistikom radnih odela.


Mesečni troškovi zavise od vaših potreba za radnim odelima, broja zaposlenih, delatnosti i individualnih potreba za radnim odelima svakog zaposlenog. Zatražite ponudu odmah!

Mini vodič - pomoć u izboru odgovarajućih radnih odela

Ovde preuzmite vaš mini vodič!

Contact us and request a quote for work suits today!
Fill in and send the form or call
our customer service at +381 63 333 165

Lindstrom radna odela

Lindstrom radna odela

Lindstrom radna odela

Razlikujte se od konkurencije po jedinstvenim radnim odelima i uniformama

Da li želite originalna radna odela i uniforme izrađene prema vašim specifičnim zahtevima? To je lako izvodljivo uz Lindstrom kolekcije prilagođene zahtevima klijenata.

Kreiranje individualnih rešenja je glavna odlika i prednost našeg stručnog i iskusnog odeljenja za dizajn. U saradnji sa vama možemo da dizajniramo pojedinačna radna odela i uniforme ili kompletnu kolekciju u skladu sa specifičnim potrebama koje imate. Rezultat je kolekcija radnih odela i uniformi odličnog kroja i izgleda, koja odgovara stilu vaše kompanije i garantovano vas izdvaja u odnosu na konkurenciju.