Upoznajte široki asortiman naših kolekcija radnih odela i uniformi

Lindstromove standardne kolekcije radnih odela i uniformi su jednostavna i bezbrižna rešenja bogata brojnim mogućnostima. Napravljene su tako da zadovolje potrebe za radnim odelima i uniformama za sve vrste delatnosti i industrije, počev od od reprezentativnih uslužnih delatnosti, do specijalne odeće za tešku industriju. Naša raznovrsna kolekcija obuhvata izdržljive majice dugih i kratkih rukava, tunike, pantalone, mantile, kecelje, kape, jakne, kombinezone…  Veoma je jednostavno, samo izaberite delove radnih odela i uniformi koji odgovaraju potrebama vaše kompanije iz standardne ponude i prva isporuka može da se izvrši već u roku od par nedelja. Uslugu ćemo obaviti nezavisno od količine koje se naručuje, pa makar to bilo radno odelo ili uniforma samo za jednog zaposlenog.

Radna odela koja ispunjavaju sve zahteve o bezbednosti hrane – FoodInPro kolekcija

Pri dizajniranju radnih odela, posebnu pažnju smo posvetili materijalima, postavci džepova i udobnosti, ne zanemarujući pri tom ni stroge higijenske zahteve.

Za naše klijente iz prehrambene industrije, Lindstrom nudi veliki broj rešenja radne i zatšitne odeće osmišljene sa ciljem da obezbedi efikasnost proizvodnje i garantuje bezbednost.

Radna odela i uniforme za zaposlene u bolnicama i drugim zdravstvenim ustanovama – CarePro kolekcija

Zajednička karakteristika za sve proizvode ove kolekcije je njihov klasičan dizajn u kombinaciji sa mladalačkim krojem. Svi proizvodi kolekcije su dobrog kroja i udobni za nošenje, a pre svega, svi oni koji ih nose izgledaju elegantno i osećaju se prijatno u svojim radnim odelima.

Naša kolekcija nudi širok asortiman radnih odela i uniformi za zaposlene u stručnim službama različitih oblasti i za različite vrste korisnika.

Radna odela i uniforme za potrebe različitih restorana i institucionalnih ugostiteljskih kuhinja i uslužno osoblje – HoReCaPro kolekcija

Naš široki asortiman nudi radna odela i uniforme za profesionalnu upotrebu – majice, tunike, kuvarske bluze, pantalone i kecelje – omogućavaju lako kombinovanje jednoobraznih rešenja radne odeće za celokupno osoblje. Pri kreiranju naše radne odeće, naročito smo vodili računa o izgledu, praktičnosti i prikladnosti odeće, lakoći kretanja i funkcionalnim detaljima.

Radna odela za različite lake i teške industrije i poslove održavanja – WorkerPro kolekcija

Naša radna odela kreirana za zahtevnu profesionalnu upotrebu ispunjava najstrože zahteve zaposlenih kako u smislu funkcionalnosti, tako i po svom izgledu.

Pri kreiranju naših radnih odela, naročito smo vodili računa o praktičnosti i prikladnosti odeće, lakoći kretanja i funkcionalnim detaljima – za rad u zatvorenom prostoru i na otvorenom.

Radna odela za zavarivanje i radove u blizini toplote i plamena – WelderPro kolekcija

Sertifikovano u skladu sa sledećim standardima:

EN ISO 11611:2007 Zaštitna radna odela za upotrebu pri zavarivanju i srodnim procesima
EN ISO 11612:2008 Odela za zaštitu od toplote i plamena

Klasa zaštite 2 – štiti u situacijama u kojima se stvara više varnica i toplotnog zračenja.

EN ISO 11611 klasa 2; EN ISO 11612 A1, B1, C1, E2, F1

 

Testirana vatrostalnost i zaštita od električnog luka, radna odela za elektrotehničare – PowerPro kolekcija

Sertifikovana u skladu sa sledećim standardima:

EN ISO 11612 (A1, B1, C1) Odeća za zaštitu od toplote i plamena.
EN 61482-1-2 (klasa 1) Odeća za zaštitu od termičkih efekata električnog luka.

Radna odela i uniforme visoke vidljivosti – HighVisPro kolekcija

Sertifikovana u skladu sa sledećim standardima:

EN ISO 20471, odeća visoke vidljivosti.
EN 342, kompleti i odevni predmeti za zaštitu od hladnoće

 

Kolekcija WinterPro – radna odela za radove u hladnom okruženju

Radna odela iz kolekcije WinterPro kreirana su tako da zaštite radnike pri radu u hladnim vremenskim uslovima ili u hladnom okruženju.

U našoj WinterPro kolekciji, kombinovali smo vrhunsku ergonomiju sa vrhunskom toplotnom izolacijom. Vodootporni sloj materijala sa spoljašnje strane doprinosi funkcionalnosti i trajnosti i zadržava toplotu. Vetrozašitni sloj sa unutrašnje strane postavljen debelim punjenjem omogućava najviše performanse.

MultiPro kolekcija za EX okruženje

MultiPro kolekcija radnih odela i uniformi je namenjena za rad u elektrostatičkom okruženju.

MultiPro kolekcija je sertifikovana u skladu sa EN 531 i EN 1149-5 standardima.

Radna odela i uniforme prema zahtevu klijenta

U saradnji sa vama možemo da dizajniramo individualnu radnu odeću ili kompletnu kolekciju u skladu sa vašim specifičnim potrebama. Rezultat je funkcionalna i bezbedna kolekcija radne odeće dobrog kroja i izgleda, koja odgovara stilu vaše kompanije i garantovano vas izdvaja u odnosu na konkurenciju.