Udobna i higijenska radna odela i uniforme za sektor zdravstvene zaštite

Naša usluga iznajmljivanja i održavanja radnih odela i uniformi za zdravstvene radnike omogućava da vaše osoblje ima uvek na raspolaganju higijenska i udobna radna odela koja, ne samo da poboljšavaju higijenu u vašem objektu, već i svaki radni dan čine udobnijim.

Naša CarePro kolekcija radnih odela namenjena zdravstvenim radnicima je dizajnirana da zadovolji potrebe različitih zdravstvenih specijalista. Kolekcija obuhvata sve, od udobnih tunika i pantalona za medicinske sestre i tehničare do laboratorijskih mantila i hirurških plašteva. Širok asortiman omogućava da uklopite različite delove odeće i dobijete savršenu uniformu za vaše potrebe.

CarePro kolekcija radnih odela se izrađuje u paleti boja koje se savršeno uklapaju. Naš isplativa usluga iznajmljivanja i održavanja radnih odela je najbolje rešenje za zdravstvene ustanove svih veličina i namena –  bolnice, privatne klinike, stomatološke ordinacije, optičarske prakse, klinike za ulepšavanje, hirurške sale ili za domove za negu starih lica. Bez obzira na broj vašeg osoblja, imamo odgovarajuće rešenje za radna odela i uniforme!

Lindstrom radna odela

Povoljna rešenja štede vaše vreme i novac

Lindstrom radna odela

Investirajte u profesionalni izgled i udobnost vašeg osoblja

Lindstrom radna odela

Osigurajte higijenu
radnih odela i ostavite upečatljiv utisak na klijente

Prednosti iznajmljivanja i održavanja radnih odela i uniformi namenjenih sektoru zdravstvene zaštite

U zdravstvenom sektoru je zahtevno upravljati radnim odelima i uniformama, pranjem veša i vođenjem inventara. Razumemo izazove koje imaju kompanije prilikom upravljanja radnim odelima i zato smo razvili digitalno rešenje koje olakšava upravljanje inventarom, novim narudžbama i upotrebom radnih odela.

eLindström je onlajn servis koji pruža detaljan uvid u trenutno stanje svih artikala i usluga obuhvaćenih ugovorom. Pristupite 24/7 preko mobilnog telefona, tableta ili računara informacijama o održavanju vaših radnih odela ili pošaljite dodatne narudžbine.

Nema više problema sa inventarom, izgubljenim radnim odelima ili isporukama perionici – eLindström precizno prikazuje koliko komada odeće imate u upotrebi, koliko je na pranju i kada stiže isporuka čistih radnih odela.

Uvek dostupni izveštaji olakšavaju planiranje i optimizaciju korišćenja radnih odela i uniformi. Ako poslujete na više lokacija, možete da ih pratite istovremeno.

Svi odevni predmeti imaju mogućnost obeležavanja RFID oznakama što čini proces korišćenja i pranja radnih odela transparentnim i omogućava da automatski pratite usklađenosti sa higijenskim propisima uz pomoć naših detaljnih izveštaja.

Naš servis iznajmljivanja i održavanja radnih odela i uniformi je pogodan za kompanije svih veličina. Svejedno je da li vodite gradsku bolnicu ili privatnu oftamološku praksu – naše fleksibilne usluge pokrivaju sve potrebe. Upravljanje radnim odelima i njihovim pranjem u sektoru zdravstvene zaštite može biti skupo, sa puno angažovanog osoblja i strogim higijenskim zahtevima – zdravstvenom osoblju su potrebna čista, higijenska radna odela za svaku smenu.

Naša fleksibilna usluga garantuje vam čista i dobro održavana radna odela koja su uvek dostupna u pravo vreme i na pravom mestu. Naša objedinjena usluga iznajmljivanja i održavanja radnih odela je povoljnija od zasebnog upravljanja narudžbinama i troškovima pranja. Naša usluga obuhvata: odgovarajuću vrstu radnih odela za sve zadatke u vašoj kompaniji, pranje, održavanje, isporuku, skladištenje, uslugu ormarića i eLindstrom online uslugu. Vaš mesečni lizing zavisi od broja radnika, industrije u kojoj poslujete i vašim individualnim potrebama i uvek uključuje našu holističku uslugu – bez skrivenih troškova koji će vas kasnije iznenaditi.

Sa našom uslugom iznajmljivanja i održavanja radnih odela lako možete da učinite vaše osoblje zadovoljnim sa čistom, udobnom i elegantnom radnom odećom spremnom za svaku smenu, što olakšava zaposlenima da se lakše pripreme za posao i započnu smenu. Naša CarePro kolekcija radnih odela dizajnirana je koristeći iskustvo zdravstvenih profesionalca koji je svakodnevno nose. Izbor materijala i udobnost radne odeće osiguravaju lako kretanje u bilo kojoj situaciji s kojom se suočavaju u radu sa pacijentima. Posebnu pažnju smo posvetili udobnosti imajući u vidu zaposlene koji rade dugačke smene.

Čista i lepa radna odela i uniforme pozitivno utiču na vaše pacijente i čine da se razlikujete od ostalih. Radna odela izrađena u istom stilu pomažu vašim pacijentima da raspoznaju vaše osoblje i pozitivno utiču na profesionalni identitet. Naša zdravstvena radna odela se uvek peru i održavaju tako da zadovoljava zahteve mikrobiološke čistoće, čuvajući vaše pacijente i zaposlene od patogena i kontaminacije.

Uštedite vreme i novac

Naša usluga iznajmljivanja i održavanja radnih odela ne opterećuje budžet – nema skrivenih troškova!


Ukupni troškovi su niži nego kada samostalno upravljate pranjem i logistikom radnih odela.


Mesečni troškovi zavise od vaših potreba za radnim odelima, broja zaposlenih, delatnosti i individualnih potreba za radnim odelima svakog zaposlenog. Zatražite ponudu odmah!

Mini vodič - pomoć u izboru odgovarajućih radnih odela

Ovde preuzmite vaš mini vodič!

Kontaktirajte nas i zatražite ponudu za radna odela još danas!

Popunite i pošaljite formu ili pozovite
našu korisničku službu na telefon +381 63 333 165

Lindstrom radna odela

Lindstrom radna odela

Lindstrom radna odela

Razlikujte se od konkurencije po jedinstvenim radnim odelima i uniformama

Da li želite originalna radna odela i uniforme izrađene prema vašim specifičnim zahtevima? To je lako izvodljivo uz Lindstrom kolekcije prilagođene zahtevima klijenata.

Kreiranje individualnih rešenja je glavna odlika i prednost našeg stručnog i iskusnog odeljenja za dizajn. U saradnji sa vama možemo da dizajniramo pojedinačna radna odela i uniforme ili kompletnu kolekciju u skladu sa specifičnim potrebama koje imate. Rezultat je kolekcija radnih odela i uniformi odličnog kroja i izgleda, koja odgovara stilu vaše kompanije i garantovano vas izdvaja u odnosu na konkurenciju.