Radna odeća je važna. Visokokvalitetna odeća omogućava zaposlenima da uspeju u svojim zadacima, obezbeđujući sigurnost i zadovoljstvo na poslu. Zbog toga se osećaju kao svakodnevni superheroji.

Svakom poslu su potrebni superheroji koji su vešti, lojalni i strastveni u svom poslu. Potreban je samo jedan superheroj da spase svet.

Zamislite samo šta bi tim od stotina ili hiljada superheroja mogao da uradi? Prikladna, čista i identična radna odeća vašim zaposlenima daje osećaj zajedništva, jačajući njihov profesionalni identitet i imidž kompanije.

Kako možete svoje zaposlene pretvoriti u superheroje koji daju 100% svaki dan?

Šta je sa menadžerima? Šta za njih znači radna odeća? U mnogim slučajevima to znači glavobolju. Nije lako osigurati da se vaši zaposleni osećaju kao superheroji sa toliko stvari o kojima treba voditi računa!

Dakle, koji je najbolji način da svakog zaposlenog pretvorite u superheroja? Da li je bolje upravljati radnom odećom u kući ili koristiti uslugu iznajmljivanja?

Samo posedovanje radne odeće je značajna investicija za kompaniju. Povrh toga, menadžeri moraju da održavaju odeću: moraju postojati veličine koje odgovaraju svakom zaposlenom, a radna odeća mora da bude čista i bezbedna. A ko brine o habanju?

Dakle, koji je najbolji način da svakog zaposlenog pretvorite u superheroja? Da li je bolje upravljati radnom odećom u kući ili koristiti uslugu iznajmljivanja?

Evo nekoliko ključnih tačaka koje treba uzeti u obzir prilikom donošenja te odluke:

Možete značajno da uštedite vreme ako zaposleni dobijaju čistu radnu odeću automatski isporučenu u svoje ormariće.

1. Vreme utrošeno na distribuciju radne odeće

Koliko vremena treba Supermenu da se presvuče u odelo? Sekunda!

Šta je sa vašim svakodnevnim superherojima? Distribucija čiste radne odeće među zaposlenima može biti dugotrajan zadatak. Možete značajno da uštedite vreme ako zaposleni dobijaju čistu radnu odeću automatski isporučenu u svoje ormariće.

Štaviše, kako se novi zaposleni pridružuju kompaniji, važno je da im odmah bude dostupna radna odeća. Čekanje na radnu odeću je izgubljeno vreme (i novac).

Nedavno istraživanje je pokazalo da 93% ljudi svoju radnu odeću smatra čistom nakon pranja. Kućno ili regularno pranje odeće retko ispunjava higijenske standarde mnogih industrija.

2. Izgradnja logističke infrastrukture radne odeće

Pomislite na Betmena, da li on mora da uzme u obzir logistiku? Da li troši vreme na razmišljanje kojim prevozom da dođe do mesta zločina?

Naravno da ne! On ima Betmobil dostupan u svakom trenutku i potpuno opremljen svime što je potrebno pravom heroju.

Šta je sa isporukom čiste radne odeće vašim zaposlenima? Da li ovaj proces teče tako glatko? Recimo da sarađujete sa spoljnim vešom za pranje.

To znači da bi trebalo da postoji sistem isporuke i osoba, ili čak odeljenje, odgovorno za distribuciju radne odeće među zaposlenima i za to da svaki komad odeće stigne do svog vlasnika. Tu su i dodatni troškovi, kao što su skladištenje i popravka radne odeće.

Svi ovi procesi se prepuštaju eksternom prilikom iznajmljivanja radne odeće. Dobavljač usluga ima kompletnu logističku infrastrukturu i hiljade potpuno opremljenih vozila (Batmobile!) za isporuku. Ovo vam omogućava da izbegnete značajna ulaganja u optimizaciju logistike.

Bezbednosni i higijenski propisi nisu nešto što možete zanemariti, posebno ako radite u industriji sa strogim bezbednosnim ili higijenskim propisima.

3. Održavanje radne odeće bezbednom i čistom

Život superheroja je pun opasnosti. Nošenje odela koje nije dovoljno zaštitno je luksuz koji superheroji ne mogu sebi priuštiti.

Isto važi i za vaše zaposlene. Bezbednosni i higijenski propisi nisu nešto što možete zanemariti, posebno ako radite u industriji sa strogim bezbednosnim ili higijenskim propisima. Na primer, kompanije koje se bave zavarivanjem ili farmacijom prinuđene su da se pridržavaju brojnih standarda održavanja radne odeće.

Uštedite vreme i novac!

Otkrijte kako možete da uštedite vreme i novac koristeći naše usluge iznajmljivanja i održavanja radnih odela i uniformi.

Ovde preuzmite vaš mini vodič

Održavanje odevnih predmeta u skladu sa propisima ovih industrija uz upravljanje radnom odećom interno zahteva značajna ulaganja i dobro koordinisane procese. Angažovanje profesionalaca koji se brinu za vašu radnu odeću pomaže vam da budete sigurni da je odeća u skladu sa svim propisima.

4. Praćenje fluktuacije zaposlenih

Možete li da zamislite Supermena da nosi odelo koje je dve veličine veće? Naravno da ne! Dugi viseći rukavi mu ne bi pomogli u borbi protiv kriminala!

Isto važi i za vaše zaposlene. Da bi postigli odlične rezultate, njihova radna odeća treba da bude udobna i da dobro stoji. Ovo može biti izazovno ako imate visoku stopu fluktuacije zaposlenih.

Ako kompanija poseduje radnu odeću, promene u radnoj snazi mogu stvoriti izazove, jer nisu svi zaposleni iste građe i veličine. Kada vaša kompanija koristi usluge iznajmljivanja radne odeće, možete biti sigurni da će uvek postojati radna odeća koja odgovara svima!

Imati pouzdanog globalnog dobavljača usluga radne odeće kao partnera izuzetno pomaže – menadžeri mogu biti sigurni da sve operacije teku glatko.

5. Jedinstveni nivo usluge na svim tržištima

Da bi superheroji radili kao tim, moraju da imaju osećaj zajedništva.

Kompanije koje posluju širom sveta imaju interne standarde bezbednosti i higijene. Ispunjavanje ovih standarda na svim tržištima može izazvati mnogo izazova za lokalne menadžere u kompaniji.

Imati pouzdanog globalnog dobavljača usluga radne odeće kao partnera izuzetno pomaže – menadžeri mogu biti sigurni da sve operacije teku glatko. Nadamo se da ćete pronaći rešenje za radnu odeću koje najbolje odgovara vašoj kompaniji. Na kraju, sve je u tome da pomognete vašim zaposlenima da daju sve od sebe za kompaniju. Sve je povezano sa svakodnevnim superherojima.

Prijavite se za besplatnu probu Lindströmovih rešenja već danas!

Za zaštitu vaših podova od prjavštine nudimo efikasnu i isplativu uslugu! Za atraktivan izgled vaših prostorija nudimo širok asortiman različitih oblika i dezena kao i mogućnost štampanja promotivnih poruka. Prijavite se sada za BESPLATNU probnu verziju.

Ukratko – imamo rešenje za svaki prostor!

  • Staze i otirači će biti izabrani ili dizajnirani u skladu sa vašim zahtevima i prostorom
  • Naša usluga je fleksibilna, možemo da isporučimo samo jedan otirač ili da opremimo ceo poslovni park
  • Nije vam potreban dizajner enterijera, dizajn je uključen u cenu
  • Naš asortiman dezena ispunjava i najistančaniji ukus
  • Preporuka je da staze i otirače postaviti svuda, počevši od ulaznih vrata, kroz hodnike, sve do sobe za sastanke

Popunite i pošaljite obrazac i dobićete besplatan savet našeg stručnjaka! Odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku!

call +381 63 333 165