Funkcionalna i bezbedna radna odela i uniforme za servise, radionice i mašinsku industriju

Razumemo različite potrebe naših klijenata u automobilskoj i mašinskoj industriji. Nudimo najbolja rešenja za radna odela za sve specifične potrebe. Naša usluga iznajmljivanja radnih odela osigurava da dobijete odgovarajuća zaštitna radna odela i uniforme za različite poslove i zadatke u vašoj kompaniji.

Naša WorkerPro kolekcija radnih odela i uniformi je bezbedno i profesionalno rešenje za sve profesionalce u automobilskoj i mašinskoj industriji. Ova kolekcija pruža veliki izbor radne odeće za različite zadatke u proizvodnji automobila i mašinskim postrojenjima kao i odgovarajuće uniforme za laku i tešku industriju.

WorkerPro odeća je pogodna za različite zadatke: štancovanje karoserija, u livnicama, radionicama, servisima, farbarama. Imamo u ponudi i uniforme  namenjene osoblju za rad sa kupcima. Naša radna odela pokrivaju i druge vrste odeće kao i uniforme za zaštitu od toplote i plamena, na primer odela za zavarivanje. Naša ESD zaštitna radna odela pogodna su za rukovanje prilikom montaže i proizvodnje osetljive elektronike.

Naša kolekcija radnih odela i uniformi za automobilsku i mašinsku industriju nudi širok asortiman pantalona, jakni, košulja, kombinezona i mnogih drugih odevnih predmete koji se mogu lako uklopiti u savršeno rešenje koje zadovoljava sve vaše potrebe. Pomoći ćemo vam da pronađete pravu vrstu zaštitne odeće koja odgovara  vašim potrebama.

Lindstrom radna odela

Zaštite vaše osoblje
od opasnosti na radu

Lindstrom radna odela

Uštedite uz našu
sveobuhvatnu uslugu za radna odela

Lindstrom radna odela

Uvek su vam na raspolaganju
odgovarajuća radna odela

 

Prednosti iznajmljivanja radnih odela i uniformi namenjenih servisima, radionicama i mašinskoj industriji

eLindström je onlajn servis koji pruža detaljan uvid u trenutno stanje svih artikala i usluga obuhvaćenih ugovorom. Pristupite 24/7 preko mobilnog telefona, tableta ili računara informacijama o održavanju vaših radnih odela ili pošaljite dodatne narudžbine.

Nema više problema sa inventarom, izgubljenim radnim odelima ili isporukama perionici – eLindström precizno prikazuje koliko komada odeće imate u upotrebi, koliko je na pranju i kada stiže isporuka čistih radnih odela.

Uvek dostupni izveštaji olakšavaju planiranje i optimizaciju korišćenja radnih odela i uniformi. Ako poslujete na više lokacija, možete da ih pratite istovremeno.

Svi odevni predmeti imaju mogućnost obeležavanja RFID oznakama što čini proces korišćenja i pranja radnih odela transparentnim i omogućava da automatski pratite usklađenosti sa higijenskim propisima uz pomoć naših detaljnih izveštaja.

Naš servis iznajmljivanja i održavanja radnih odela i uniformi je prilagođen kompanijama svih veličina i potreba. Bilo da upravljate velikim originalnim proizvođačem opreme ili sa malom auto-limarskom radionicom, imamo rešenje za vas!

Naša usluga uključuje sve što vam je potrebno i najjednostavnije je rešenje za upravljanje radnim odelima. Plaćate samo za odela koju imate u upotrebi i malu naknadu za uslugu redovnog pranja i održavanja – bez skrivenih troškova. Naša usluga obuhvata radna odela po meri, pranje i održavanje, isporuku, uslugu iznajmljivanja ormarića i zamenu odela kad god je to potrebno. Počnite sa uštedom vremena i novca već danas uz našu sveobuhvatnu uslugu.

Razumemo izazove automobilskih i mašinskih kompanija koje u okviru svog poslovanja obavljaju mnogo različitih zadataka i imaju potrebu za različitim radnim odelima. Uz našu uslugu, bićete sigurni da vaše osoblje uvek ima dovoljno čistih i bezbednih radnih odela za sve vrste poslova.

Naša rešenja za radna odela pokrivaju sve vrste uniformi za zavarivanje, limarske radionice, servise, livnice, štancovanje i farbare. Nudimo i ESD radna odela za proizvodnju osetljive elektronike. Vodite računa o svojim radnicima  i osigurajte ih od opasnosti na radu uz našu sveobuhvatnu uslugu radnih odela. Uvek čista i dobro održavana radna odela će učiniti radnike zadovoljnim i ujedno ostaviti odličan utisak na vaše korisnike.

Mi se brinemo da se vaša radna odela budu uvek u skladu sa najnovijim propisima i standardima. U automobilskoj i mašinskoj industriji postoji puno različitih vrsta poslova koji zahtevaju zaštitnu radnu odeću koja je u skladu sa važećim zakonskim propisima i standardima. Uz našu uslugu, možete zaboraviti na sve promene u zakonima, jer imamo stručnjake za radna odela čiji je zadatak da je naša proizvodnja radnih odela i uniformi u skladu sa najnovijim propisima.

Uštedite vreme i novac

Naša usluga iznajmljivanja i održavanja radnih odela ne opterećuje budžet – nema skrivenih troškova!


Ukupni troškovi su niži nego kada samostalno upravljate pranjem i logistikom radnih odela.


Mesečni troškovi zavise od vaših potreba za radnim odelima, broja zaposlenih, delatnosti i individualnih potreba za radnim odelima svakog zaposlenog. Zatražite ponudu odmah!

Mali vodič - pomoć u izboru odgovarajućih radnih odela

Ovde preuzmite vaš mini vodič!

Kontaktirajte nas i zatražite ponudu za radna odela i uniforme još danas!

Popunite i pošaljite formu ili pozovite
našu korisničku službu na telefon +381 63 333 165

Lindstrom radna odela

Lindstrom radna odela

Lindstrom radna odela

Razlikujte se od konkurencije po jedinstvenim radnim odelima i uniformama

Da li želite originalna radna odela i uniforme izrađene prema vašim specifičnim zahtevima? To je lako izvodljivo uz Lindstrom kolekcije prilagođene zahtevima klijenata.

Kreiranje individualnih rešenja je glavna odlika i prednost našeg stručnog i iskusnog odeljenja za dizajn. U saradnji sa vama možemo da dizajniramo pojedinačna radna odela i uniforme ili kompletnu kolekciju u skladu sa specifičnim potrebama koje imate. Rezultat je kolekcija radnih odela i uniformi odličnog kroja i izgleda, koja odgovara stilu vaše kompanije i garantovano vas izdvaja u odnosu na konkurenciju.