Esensa d.o.o. je kompanija specijalizovana za proizvodnju dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava, predmeta opšte upotrebe, što uključuje kozmetiku i biocidne proizvode. Njihova vizija je da budu vodeća organizacija u regionu u proizvodnji bezbednih proizvoda za svoje korisnike.

Lindstrom nam omogućava da bolje upravljamo svojim poslovanjem

Politika našeg poslovanja jeste da obezbedimo zdravo, higijensko i udobno radno okruženje za naše zaposlene, uključujući obezbeđivanje specijalističke radne odeće koju je potrebno održavati na adekvatan način.
Rešenje za ovaj izazov pronašli smo upravo u kompaniji Lindstrom, tj. u njenoj usluzi iznajmljivanja radne odeće. Lindstrom je uz naše zahteve oformio i obezbedio kolekciju radne odeće koja zadovoljava potrebe naše kompanije tako da veličina uniformi odgovara svakom zaposlenom.

Lindstrom poseduje sertifikat za sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001 – koji je posebno važan za naše poslovanje. Primenom ovog standarda obezbeđuje se neophodna higijena i kvalitet celog procesa proizvodnje. U okviru ovog standarda posedujemo i sertifikat za standard EN 14065 – koji je posebno važan za mikrobiološku analizu.

U ovom poslu, više nego u bilo kojoj drugoj vrsti poslovanja, dobra proizvodna praksa i zdravstveni i bezbednosni uslovi rada su na prvom mestu.

Najveća prednost Lindstroma je složenost usluge koju nude

Jedno od najznačajnijih rešenja ove usluge jeste da Lindstrom nudi uslugu koja pokriva ceo ciklus od isporuke, preko kompletne usluge radne odeće, do njenog vraćanja u lični ormarić svakog zaposlenog (uključujući obezbeđivanje samih ormarića) – što omogućava našim zaposlenima da se usredsrede na suštinu svog posla.

Kada imamo novog zaposlenog, jednostavno zatražimo potrebnu radnu odeću i znamo da će sve biti organizovano u najkraćem roku, a kada neko ode iz firme – samo vratimo taj komad odeće.

Korak po korak počeli smo da radimo zajedno i koristimo Lindstromove usluge već duže vreme. Ovo nam štedi mnogo truda, oslobađa naše vreme i omogućava nam da se fokusiramo na naš osnovni posao. S druge strane, i naši zaposleni su oslobođeni obaveze da sami održavaju svoju odeću, pa su svi veoma zadovoljni.

Srodni članci