Iznajmljivanje radnih odela i uniformi je praktično i isplativo rešenje

Lindstrom je finska kompanija koja je na srpsko tržište donela preko 170 godina iskustva u radu sa tekstilnim proizvodima, proverenog u 24 zemalja širom sveta. Naše inovacije, tehnologija, standardi, poznavanje zakonskih propisa i usluge po meri klijenta pomažu vam u pronalaženju najboljih rešenja kada su u pitanju radna odela i uniforme bez obzira na veličinu i delatnost vaše kompanije.

Iznajmljivanje i održavanje radnih odela i uniformi, uz širok asortiman proizvoda i fleksibilnu, isplativu uslugu, omogući će vašem osoblju da izgleda dobro, oseća se udobno i radi efikasnije. Poslodavcima, osim što štedi vreme i novac, nabavka radnih odela i uniformi od pouzdanog partnera, omogućava da se na miru fokusiraju isključivo na svoju osnovnu delatnost!

Uprkos nespornim komparativnim prednostima dokazanim na svetskom tržištu, o našim uslugama se još uvek nedovoljno zna u Srbiji, pa i šire, u regionu.

Upoznajte se sa našim uslugama i njihovim prednostima!

Measure icon

PROCENA VAŠIH POTREBA, DIZAJN I NABAVKA

U saradnji sa vama ćemo isplanirati i dostaviti kolekciju koja zadovoljava potrebe vaše kompanije tako da veličina radnih odela i uniformi odgovara svakom zaposlenom.

Laundry icon

PRANJE I ODRŽAVANJE

Peremo i održavamo radna odela i uniforme i obavljamo njihovu popravku i zamenu novim komadima prema potrebi, kao i njihovo skladištenje umesto vas.

Deliver icon

ISPORUKA I PRIKUPLJANJE

Čistu i održavanu odeću dostavljamo vam jednom nedeljno u radne ormariće svakog zaposlenog ili na, za tu namenu, unapred određeno mesto.

Recycle icon

SKLADIŠTENJE I TRAJNO UKLANJANJE

Vodimo računa o reciklaži i ekološkom trajnom odlaganju radnih odela i uniformi.

Prednosti naših usluga

Da bi olakšali poslovanje kompanijama prilikom upravljanja radnim odelima razvili smo digitalno rešenje koje olakšava upravljanje inventarom, novim narudžbama i upotrebom radnih odela.

eLindström je onlajn servis koji pruža detaljan uvid u trenutno stanje svih artikala i usluga obuhvaćenih ugovorom. Pristupite 24/7 preko mobilnog telefona, tableta ili računara informacijama o održavanju vaših radnih odela ili pošaljite dodatne narudžbine.

Nema više problema sa inventarom, izgubljenim radnim odelima ili isporukama perionici – eLindström precizno prikazuje koliko komada odeće imate u upotrebi, koliko je na pranju i kada stiže isporuka čistih radnih odela.

Uvek dostupni izveštaji olakšavaju planiranje i optimizaciju korišćenja radnih odela i uniformi. Ako poslujete na više lokacija, možete da ih pratite istovremeno.

Svi odevni predmeti imaju mogućnost obeležavanja RFID oznakama što čini proces korišćenja i pranja radnih odela transparentnim i omogućava da automatski pratite usklađenosti sa higijenskim propisima uz pomoć naših detaljnih izveštaja.

Jednom nedeljno dostavljamo čista i održavana radna odela i uniforme za vaše zaposlene u njihove radne ormariće. Količine radnih odela i uniformi su pažljivo planirane u skladu sa vašim potrebama, tako da je potrebna količina uvek na raspolaganju.

Nije potrebno da trošite kapital i ljudske resurse na kupovinu radnih odela i uniformi, njihovo održavanje i skladištenje. Lindstrom će sve ove poslove uraditi za vas.

Unificirana radna odela i uniforme ostavljaju upečatljiv prvi utisak, poboljšavaju prepoznatljivost vaših zaposlenih i jačaju njihov profesionalni ponos. Osim toga, radna odela i uniforme koja odgovaraju korporativnom vizuelnom identitetu predstavlja podršku vašem brendu, upotpunjuju dobar utisak o vašoj kompaniji i povećavaju udobnost vaših zaposlenih na radu.

Mi pratimo zakonske propise, standarde i nove modele poslovanja u različitim oblastima, i ta znanja koristimo pri kreiranju radnih odela i uniformi, kako bi se vaši zaposleni osećali bezbedno.

Zašto da kupujete kada možete da iznajmite?

 

Palvelut-sivun-ikonit_1

Uvek su vam na raspolaganju čista i besprekorna radna odela i uniforme

 

Palvelut-sivun-ikonit_2

Isplativo rešenje – ne morate da investirate u lager radnih odela

 

Palvelut-sivun-ikonit_3

Ekološko rešenje – smanjen štetan uticaj na životnu sredinu

 

Palvelut-sivun-ikonit_4

Naši proizvodi odgovaraju najzahtevnijim standardima i omogućuju najviši nivo higijene

Kako iznajmljivanje radnih odela utiče na vaše poslovanje?

Kupovina

Vaša firma se stara o svim aspektima logistike radnih odela. Vaši zaposleni su odgovorni da sami sebi obezbede čistu i odgovarajuću radnu odeću svaki dan.

Na vama je obaveza da se odgovarajuća radna odela uvek nalazi na lageru kao i da predvidite sve buduće potrebe.

Treba razmotriti ekološke zahteve u svim fazama životnog ciklusa radnih odela.

Pranje kod kuće podrazumeva naknadnu proveru čistoće i načina održavanja radnih odela da bi se ispunili svi potrebni standardi.

Iznajmljivanje

Dopremamo odgovarajuća radna odela na dogovoreno mesto i u dogovoreno vreme u skladu sa vašim potrebama. Vaši zaposleni mogu da se fokusiraju samo na svoje radne zadatke.

Imate uvek na raspolaganju optimalnu količinu čistih, bezbednih i elegantnih radnih odela, čime štedite vreme, novac i trud.

Primenjujemo održiva rešenja koja neprekidno unapređujemo.

Sertifikovan, pouzdan proces, potvrđuje da su ispunjeni svi propisi i da se higijena i izgled radnih odela konstantno i dosledno održava na odgovarajući način.

Ovako funkcioniše naša usluga iznajmljivanja i održavanja radnih odela i uniformi

Uštedite vreme i novac!

Otkrijte kako možete da uštedite

vreme i novac koristeći naše usluge

iznajmljivanja i održavanja radnih odela i uniformi.

 

 
Ovde preuzmite vaš mini vodič!

Mini vodič - pomoć u izboru odgovarajućih radnih odela

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate!

Naši iskusni timovi, zaduženi za prodaju i dizajn, pomoći će vam da izaberete uslugu za radna odela i uniforme prilagođenu potrebama vaše kompanije, bez obzira na njenu veličinu i delatnost.

Popunite i pošaljite formu ili pozovite
našu korisničku službu na telefon +381 63 333 165