Radna odela i uniforme za higijensku proizvodnju u prehrambenoj industriji

Naša usluga iznajmljivanja i održavanja radnih odela i uniformi omogućava da vaše osoblje uvek ima na raspolaganju higijenska radna odela koja, osim što štite radnike, štite i vaše proizvode i proizvodni proces od kontaminacije i tako vam omogućavaju kvalitetnu proizvodnju hrane.

Naša kolekcija radnih odela FoodIn Pro je specijalno dizajnirana za radnike koji učestvuju u procesu proizvodnje hrane u prehrambenoj industriji. Nudimo vam širok asortiman različitih zaštitnih odevnih predmeta, kao što su kecelje, jakne, kombinezoni, mantili, pantalone, kao i kape i drugu zaštitnu odeću. Naša radna odela su dizajnirana imajući u vidu vrlo visoke higijenske standarde i propise vezane za preradu hrane, kao i komfor i sigurnost osoblja.

Zaštitite svoje zaposlene i proizvodnju od kontaminacije sa našom sveobuhvatnom uslugom koja pruža sve što vam je potrebno vezano za radna odela. Pomoći ćemo da izaberete pravo rešenje za vaše potrebe koje će ujedno ispunjavti standarde i zakonske propise za proizvodnju hrane.

Lindstrom radna odela

Obezbedite najviši nivo higijene
radnih odela i proizvodnje

Lindstrom radna odela

Uštedite putem sveobuhvatne
usluge bez skrivenih troškova

Lindstrom radna odela

Uvek dostupna čista radna odela

Prednosti iznajmljivanja i održavanja radnih odela u prehrambenoj industriji

U prehrambenom sektoru je zahtevno upravljati radnim odelima i uniformama, pranjem veša i vođenjem inventara. Razumemo izazove koje imaju kompanije prilikom upravljanja radnim odelima i zato smo razvili digitalno rešenje koje olakšava upravljanje inventarom, novim narudžbama i upotrebom radnih odela.

eLindström je onlajn servis koji pruža detaljan uvid u trenutno stanje svih artikala i usluga obuhvaćenih ugovorom. Pristupite 24/7 preko mobilnog telefona, tableta ili računara informacijama o održavanju vaših radnih odela ili pošaljite dodatne narudžbine.

Nema više problema sa inventarom, izgubljenim radnim odelima ili isporukama perionici – eLindström precizno prikazuje koliko komada odeće imate u upotrebi, koliko je na pranju i kada stiže isporuka čistih radnih odela.

Uvek dostupni izveštaji olakšavaju planiranje i optimizaciju korišćenja radnih odela i uniformi. Ako poslujete na više lokacija, možete da ih pratite istovremeno.

Svi odevni predmeti imaju mogućnost obeležavanja RFID oznakama što čini proces korišćenja i pranja radnih odela transparentnim i omogućava da automatski pratite usklađenosti sa higijenskim propisima uz pomoć́ naših detaljnih izveštaja.

Sa korišćenjem naše usluge iznajmljivanja i održavanja radnih odela i uniformi, možete biti sigurni da vaša radna odela uvek ispunjavaju visoke standarde i zakonske zahteve propisane za prehrambenu industriju. Pratimo standarde i proizvodne procese širom sveta, tako da uvek dobijate najbolju i unapređenu uslugu. Naša usluga iznajmljivanja i održavanja radnih odela za preradu hrane zadovoljava stroge zahteve industrije jer želimo da obezbedimo da vaši radnici budu bezbedni na poslu i da uvek nose higijenska radna odela koja štite proizvodnju od kontaminacije.

Kolekcija radnih odela za preradu hrane je dizajnirana da ispuni industrijske kriterijume, od dizajna do održavanja i kontrole kvaliteta.

Uz našu uslugu, bićete sigurni da vaši zaposleni uvek imaju dovoljno čistih i bezbednih radnih odela kako za ličnu tako i zaštitu radnih procesa i okruženja.

Pratimo EU standard EN-14065, što osigurava potreban nivo higijene tokom celog procesa servisiranja, od proizvodnje do transporta i isporuke.

Proces pranja i održavanja radnih odela za prehrambenu industriju usklađen je sa HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) standardom.

Naša fleksibilna usluga garantuje vam čista i dobro održavana radna odela koja su uvek dostupna za prave ljude, u pravo vreme i na pravom mestu. Nema potrebe za stalnim ponavljanjem narudžbina za radna odela, odvojenim uslugama za pranje i dostavu, niti za skladištenjem radnih odela. Olakšajte upravljanje radnim odelima pomoću naše usluge koja vam štedi vreme i novac i osigurava dostupnost radnih odela i pouzdanost njihovog održavanja.

Naša objedinjena usluga iznajmljivanja i održavanja radnih odela je povoljnija od zasebnog upravljanja narudžbinama i troškovima pranja. Naša usluga obuhvata: odgovarajuću vrstu radnih odela za sve zadatke u vašoj kompaniji, pranje, održavanje, isporuku, skladištenje, uslugu ormarića i eLindstrom online uslugu. Dozvolite nam da se brinemo o radnim odelima umesto vas, tako da se možete fokusirati samo na svoju osnovnu delatnost.

Naša FoodInPro kolekcija je dizajnirana u saradnji sa našim klijentima tako da pruži odgovor na sve izazove industrije. Naši dizajneri su posvetili posebnu pažnju materijalima, udobnosti, ergonomiji i pozicijama džepova, ne gubeći iz vida visoke higijenske zahteve.

FoodInPro kolekcija pruža širok spektar radne odeće namenjene za profesionalnu upotrebu za različite profesije i poslove – jakne, kapute, pantalone, kecelje i kape. Pomoći ćemo vam da izaberete najbolje funkcionalno rešenje za vaše radnike.

Naši stručnjaci brinu o razvoju naših radnih odela i ispunjavanju industrijskih zahteva, što znači da ne morate da brinete o promenama propisa jer možete da računate na to da će vaša radna odela biti blagovremeno usklađena sa najnovijom propisoma i standardima.

Baby Food Factory

Uštedite vreme i novac

Naša usluga iznajmljivanja i održavanja radnih odela ne opterećuje budžet – nema skrivenih troškova!


Ukupni troškovi su niži nego kada samostalno upravljate pranjem i logistikom radnih odela.


Mesečni troškovi zavise od vaših potreba za radnim odelima, broja zaposlenih, delatnosti i individualnih potreba za radnim odelima svakog zaposlenog. Zatražite ponudu odmah!

Mini vodič - pomoć u izboru odgovarajućih radnih odela

Ovde preuzmite vaš mini vodič!

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate!

Naši iskusni timovi, zaduženi za prodaju i dizajn, pomoći će vam da izaberete uslugu za radna odela i uniforme prilagođenu potrebama vaše kompanije, bez obzira na njenu veličinu i delatnost.

Popunite i pošaljite formu ili pozovite
našu korisničku službu na telefon +381 63 333 165

Lindstrom radna odela

Lindstrom radna odela

Lindstrom radna odela

Razlikujte se od konkurencije po jedinstvenim radnim odelima i uniformama

Da li želite originalna radna odela i uniforme izrađene prema vašim specifičnim zahtevima? To je lako izvodljivo uz Lindstrom kolekcije prilagođene zahtevima klijenata.

Kreiranje individualnih rešenja je glavna odlika i prednost našeg stručnog i iskusnog odeljenja za dizajn. U saradnji sa vama možemo da dizajniramo pojedinačna radna odela i uniforme ili kompletnu kolekciju u skladu sa specifičnim potrebama koje imate. Rezultat je kolekcija radnih odela i uniformi odličnog kroja i izgleda, koja odgovara stilu vaše kompanije i garantovano vas izdvaja u odnosu na konkurenciju.