Radna odela i uniforme koje ostavljaju odličan utisak na kupce

Naša usluga iznajmljivanja i održavanja radnih odela i uniformi omogućava da vaše osoblje ima uvek na raspolaganju čista, lepa i prepoznatljiva radna odela koja ostavljaju odličan utisak na kupce. Naša kolekcija radnih odela i uniformi za maloprodaju sadrži širok asortiman različitih komada odeće koje je lako kombinovati i na taj način kreirati jedinstven izgled za vaše osoblje koji će vas istaći u odnosu na konkurenciju.

Nudimo lepu i praktičnu radnu odeću za male butike, velike prodavnice kao i maloprodajne lance. Razumemo potrebe maloprodajnih kompanija koje u okviru svog poslovanja obavljaju mnogo različitih zadataka i imaju potrebu za različitim radnim odelima i uniformama tako da imamo spreman široki asortiman različitih komada radne odeće: majice sa dugim i kratkim rukavima, prsluke, džempere, mantile, jakne, pantalone… sve dostupne u nekoliko boja koje je lako uklopiti.

Naša usluga iznajmljivanja i održavanja radnih odela i uniformi je najbolje rešenje za sektor maloprodaje. Izaberite kvalitet i dizajn koji će vašoj kompaniji pružiti jedinstven izgled i tako je učiniti prepoznatljivom za vaše kupce.

Lindstrom radna odela

Uštedite i uživajte u fleksibilnoj usluzi

Lindstrom radna odela

Ostavite odličan utisak na kupce i
unapredite vizuelni identitet

Lindstrom radna odela

Korišćenjem naših usluga učinićete vaše osoblje srećnim i
bez brige oko radnih odela

Prednosti iznajmljivanja radnih odela i uniformi namenjenih sektoru maloprodaje

eLindström je onlajn servis koji pruža detaljan uvid u trenutno stanje svih artikala i usluga obuhvaćenih ugovorom. Pristupite 24/7 preko mobilnog telefona, tableta ili računara informacijama o održavanju vaših radnih odela ili pošaljite dodatne narudžbine.

Nema više problema sa inventarom, izgubljenim radnim odelima ili isporukama perionici – eLindström precizno prikazuje koliko komada odeće imate u upotrebi, koliko je na pranju i kada stiže isporuka čistih radnih odela.

Uvek dostupni izveštaji olakšavaju planiranje i optimizaciju korišćenja radnih odela i uniformi. Ako poslujete na više lokacija, možete da ih pratite istovremeno.

Svi odevni predmeti imaju mogućnost obeležavanja RFID oznakama što čini proces korišćenja i pranja radnih odela transparentnim i omogućava da automatski pratite usklađenosti sa higijenskim propisima uz pomoć naših detaljnih izveštaja.

Naša usluga je prikladna za kompanije svih veličina i prilagodljiva svim zahtevima. Bilo da vodite lanac supermarketa ili prestižni butik u centru, imamo rešenje za vas!

Naša usluga uključuje sve što vam je potrebno i pruža brojne prednosti u odnosu na samostalnu nabavku i pranje. Naša usluga objedinjuje sve što vam je potrebno za upravljanje radnim odelima i tako štedi vreme i novac, bez potrebe da brinete o narudžbinama, skladištenju i održavanju.

Naša usluga obuhvata: odgovarajuću vrstu radnih odela za sve zadatke u vašoj kompaniji, nedeljno pranje, održavanje, isporuku, skladištenje, uslugu ormarića i eLindstrom online uslugu. Naša usluga je  prilagođena sezonskim promenama radnih odela. Skladištimo radna odela van sezone i brzo reagujemo na nove narudžbine sledeće sezone.

Plaćate uslugu samo prema broju osoblja za koje su vam potrebna radna odela i u zavisnosti koliko kompleta odeće im je potrebno. Naša usluga je savršen način da ostavite utisak na kupce i učinite svoje osoblje srećnim u čistim radnim odelima, bez obzira da li imate kompaniju od 2 ili 2000 zaposlenih.

Da li želite da olakšate posao svom osoblju? Obezbedite im da svaki radni dan započnu bez brige da li će imati čista radna odela! Naša usluga osigurava da uvek imaju dovoljno čiste, spremne i reprezentativne radne odeće u svojim ličnim ormarićima, tako da mogu da se fokusiraju samo na svoje radne zadatke i brigu o kupcima.

Čista i lepa radna odela i uniforme ostavljaju pozitivan utisak i na taj način utiču na to kako vas kupci doživljavaju i ujedno unapređuju vizuelni identitet kompanije. Naša radna odela vas ističu u odnosu na konkurenciju tako da je isplativo investirati u unikatna i dobro skrojena radna odela i uniforme koja na prvi pogled dovoljno govore za sebe.

Uštedite vreme i novac

Naša usluga iznajmljivanja i održavanja radnih odela ne opterećuje budžet – nema skrivenih troškova!


Ukupni troškovi su niži nego kada samostalno upravljate pranjem i logistikom radnih odela.


Mesečni troškovi zavise od vaših potreba za radnim odelima, broja zaposlenih, delatnosti i individualnih potreba za radnim odelima svakog zaposlenog. Zatražite ponudu odmah!

Mali vodič - pomoć u izboru odgovarajućih radnih odela

Ovde preuzmite vaš mini vodič!

Kontaktirajte nas i zatražite ponudu za radna odela još danas!
Popunite i pošaljite formu ili pozovite
našu korisničku službu na telefon +381 63 333 165

Lindstrom radna odela

Lindstrom radna odela

Lindstrom radna odela

Razlikujte se od konkurencije po jedinstvenim radnim odelima i uniformama

Da li želite originalna radna odela i uniforme izrađene prema vašim specifičnim zahtevima? To je lako izvodljivo uz Lindstrom kolekcije prilagođene zahtevima klijenata.

Kreiranje individualnih rešenja je glavna odlika i prednost našeg stručnog i iskusnog odeljenja za dizajn. U saradnji sa vama možemo da dizajniramo pojedinačna radna odela i uniforme ili kompletnu kolekciju u skladu sa specifičnim potrebama koje imate. Rezultat je kolekcija radnih odela i uniformi odličnog kroja i izgleda, koja odgovara stilu vaše kompanije i garantovano vas izdvaja u odnosu na konkurenciju.