Besplatni webinar: Organizacija proizvodnje korišćenjem 5S metode

Ostanite korak ispred konkurencije korišćenjem 5S metode. Popunite formu za registraciju kako biste dobili pristup snimku webinara odmah!

Spremni ste za podizanje efikasnosti i produktivnosti vaše organizacije na sledeći nivo?

Potražite rešenje u 5S metodi! Pripremili smo detaljan webinar u kome ćemo se detaljnije baviti ovim moćnim alatom za organizaciju i unapređenje radnog mesta.

5S metoda, koja potiče iz Japana, predstavlja sistematičan pristup optimizaciji i standardizaciji radnog mesta. Primena 5S principa sortiranja, sređivanja, sjaja, standardizacije i održavanja pomoći će vam da postignete sigurnije, efikasnije i produktivnije radno okruženje.

Razumevanjem 5S metode, poslovne organizacije mogu donositi odluke o optimizaciji procesa i boljem korišćenju resursa. Ova metoda takođe omogućava stalno unapređenje, što je ključno za održavanje konkurentnosti kompanije u današnjem brzom poslovnom okruženju.

Razumevanjem 5S metode, kompanije mogu donositi informisane odluke o tome kako optimizovati procese u svojoj organizaciji i bolje koristiti resurse. 5S metoda takođe omogućava stalno poboljšanje, što je ključno za kompaniju da ostane konkurentna u današnjem brzom poslovnom okruženju.

Primena 5S metode takođe ima pozitivan uticaj na finansijske rezultate kompanije, može smanjiti rasipanje vremena i resursa, povećati produktivnost i poboljšati moral zaposlenih.

Tokom webinara ćemo diskutovati o:

  • Prednostima implementacije 5S metode u vašoj organizaciji
  • Kako sprovesti 5S audit radi identifikovanja oblasti za poboljšanje
  • Najbolje prakse za implementaciju 5S metode na radnom mestu
  • Studije slučaja organizacija koje su uspešno primenile 5S metodu
  • Kako vam Lindström može pomoći da sve ovo postignete kroz tehnologiju

Ne propustite priliku da naučite od stručnjaka iz industrije i podignete efikasnost i produktivnost vaše organizacije na sledeći nivo.

Popunite formu za registraciju kako biste dobili pristup snimku webinara odmah!

Govornici

Pavle Koprivanac
Osnivač i direktor Adria Kvalitete

Dipl.-Ing. Pavle Koprivanac, tehnolog hrane, osnivač je i direktor Adria Kvalitete, koja pruža usluge poslovnog savetovanja za implementaciju sistema upravljanja u svim sektorima proizvodnje, transporta i distribucije u skladu sa ISO 9001: 2008, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000, ISO 27000 i HACCP sistemima u skladu sa Codex Alimentarius CAC/RPC 1-1969, Rev. 4-2003, IFS, BRC zahtevima.

Martina Martinović
izvršna direktorka Lindström Hrvatska

Dr. Martina Martinović radi kao izvršna direktorka Lindström Hrvatska. Pre nego što se pridružila Lindström Hrvatska, stekla je bogato radno iskustvo u najvećim hrvatskim FMCG firmama poput Dukata, Zagrebačke pivovare, PIK Vrbovec i Ralu logistike u prodaji i logistici.

Kroz svoje iskustvo u prehrambenoj industriji, Martina je usavršila integraciju standarda kvaliteta u prodaji jer je razumevanje važnosti standarda kvaliteta ključno za pronalazak novih kupaca na hrvatskom i globalnom tržištu, kao i sticanje poverenja potrošača u završne proizvode.

Dr.med.vet. Jože Kos
direktor prodaje za Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju u kompaniji Lindström

Dr. med. vet. Jože Kos je direktor za strateški marketing i razvoj poslovanja za jugoistočnu Evropu u kompaniji Lindström, finski proizvođač tekstila.

Sa više od 15 godina iskustva u implementaciji Lindström-ovih usluga za različite klijente, specijalizovan je za pronalaženje optimalnih rešenja sa fokusom na farmaceutsku i prehrambenu industriju, zasnovanih na dobrom razumevanju GMP, GDP, upravljanja proizvodima i evropskih standarda za kontrolu kvaliteta.

Pridružite nam se na besplatnom webinaru sa iskusnim stručnjacima!

Ne propustite priliku da naučite od stručnjaka iz industrije i podignete efikasnost i produktivnost vaše organizacije na sledeći nivo.

Popunite formu za registraciju kako biste dobili pristup snimku webinara odmah!

Organizatori su Lindström Srbija i Adria Kvaliteta.

Za sve dodatne upite, dostupni smo na broj telefona:

call +381 63 333 165

Iznajmljivanje radnih odela i uniformi je praktično i isplativo rešenje

Lindstrom je finska kompanija koja je na srpsko tržište donela preko 170 godina iskustva u radu sa tekstilnim proizvodima, proverenog u 24 zemalja širom sveta. Naše inovacije, tehnologija, standardi, poznavanje zakonskih propisa i usluge po meri klijenta pomažu vam u pronalaženju najboljih rešenja kada su u pitanju radna odela i uniforme bez obzira na veličinu i delatnost vaše kompanije.