Lindstrom Srbija je 08.04.2021. organizovao dvočasovni webinar – Kako pripremiti kompaniju za IFS sertifikat, sa ciljem da upozna učesnike sa IFS standardima, osnovnim karakteristikama verzije 7 koja stupa na snagu u julu ove godine, kao i sa rešenjima vezanim za radna odela i uniforme u procesu IFS sertifikacije.

International Featured Standards (IFS) je skup međunarodnih standarda za hranu, proizvode i usluge. Osnovan 2003. godine pod nazivom International Food Standard, danas predstavlja široko prihvaćene standarde u prehrambenom sektoru. IFS standardi potvrđuju da sertifikovane kompanije obavljaju proizvodnju ili pružaju usluge u skladu sa specifikacijama veleprodaje i maloprodaje, neprestano unapređujući proizvodni proces.

Predavači na webinaru su bili: Pavle Koprivanac (Adria Kvaliteta), Jože Kos (Lindstrom) i Nenad Božović (Lindstrom Srbija d.o.o.).

Ukoliko ste propustili webinar ili želite da se podsetite predavanja, prijavom na kontakt formu u nastavku možete pristupiti kompletnom video zapisu održanog webinara.